چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

بذر هويج هلندي

ارائه خدمات اگهي رايگان به توليد كنندگان محصولات كشاورزي

هويج از سبزي هاي ريشه اي و سازگار با آب و هواي خنك است. تنوع رنگي هويج و بتاكاروتن فراوان موجود در آن هويج را به يكي از اصلي ترين سبزي ها در سبد تغذيه بدل كرده است. ارقام مختلف هويج در شكل، رنگ، بافت، طعم، مقاومت به بيماري ها و آفات، ابعاد و شرايط مطلوب محيطي براي رشد با هم متفاوت هستند. اما در مجموع رشد خوب هويج شرايط يكساني را مي طلبد.

شرايط محيطي رشد هويج هلندي

هويج در آب و هواي خنك رشد بهتري دارد. در آب و هواي گرم رنگ هويج ها به زردي مي گرايد.

هويج به اسيديته ي خاك حساسيت زيادي نشان نمي دهد و در يك خاك خنثي (7-6) بهتر رشد مي كند.

خاك هايي با بافت سبك و داراي مواد آلي بسيار براي رشد هويج مناسب تر است.

خاك هايي با بافت ريز و سنگين از رشد ريشه ي هويج جلوگيري مي كنند.

بذر هويج در عمق 3 سانتي متري به خوبي جوانه مي زند.

در هر هكتار 6 كيلوگرم بذر هويج مورد نياز است.

كاشت تا برداشت هويج معمولا 80 روز زمان مي برد.

برداشت هويج در سال اول انجام مي شود. 

آشپزی مردم هلند

غذاهای سنتی هلندی چندان متنوع نیستند. این غذاها که عمدتا بسیار ساده و راحت هستند شامل سبزیجات زیاد و کمی گوشت می باشند.

به طور متوسط ​​در یک خانواده هلندی، غذای سایر فرهنگ ها نیز طبخ می شود. غذاهای ایتالیایی، چینی، مدیترانه ای و اندونزیایی رایج ترین ها هستند. این غذاها و تعدادی دیگر در رستوران های هلند نیز سرو می شوند.

صبحانه به طور معمول از یک تکه نان و خوراکی های مختلف مانند پنیرهای متفاوت، کره بادام زمینی، شیره قند و شکلات صبحانه تشکیل می شود.

در حالی که ناهار می تواند غذاهای مشابه صبحانه را شامل شود، اما اغلب اوقات شامل ساندویچ هایی از انواع مختلف کالبسش و پنیرها می شود- گودا، ادم و لیدن.مردم هلند

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.